Cum să dezactivezi mesageria vocală la Orange

Mesageria vocală poate fi un serviciu util pentru unii utilizatori, însă pentru alții poate deveni o inconveniență. Dacă te numeri printre cei care doresc să dezactiveze mesageria vocală la Orange, acest articol îți oferă un ghid complet și detaliat despre cum să faci acest lucru. Vom acoperi diferite metode, inclusiv comenzi rapide, utilizarea aplicației My Orange și contactarea serviciului clienți.

1. Dezactivarea mesageriei vocale prin coduri USSD

Orange oferă posibilitatea de a dezactiva mesageria vocală prin intermediul unor coduri USSD simple. Iată pașii pe care trebuie să îi urmezi:

 1. Accesează dialer-ul telefonului tău:
  • Deschide aplicația de apelare de pe telefonul tău.
 2. Introdu codul USSD pentru dezactivare:
  • Tastează #002# și apasă butonul de apelare. Acest cod dezactivează toate redirecționările de apeluri, inclusiv mesageria vocală.
 3. Confirmare:
  • Ar trebui să primești un mesaj de confirmare pe ecran care te informează că redirecționările au fost dezactivate cu succes.

2. Dezactivarea mesageriei vocale prin aplicația My Orange

Aplicația My Orange îți permite să gestionezi numeroase servicii și opțiuni ale contului tău, inclusiv mesageria vocală. Urmează acești pași pentru a dezactiva mesageria vocală folosind aplicația:

 1. Descarcă și deschide aplicația My Orange:
  • Aplicația este disponibilă gratuit pe Google Play Store pentru Android și pe App Store pentru iOS.
 2. Autentificare:
  • Introdu numărul tău de telefon și parola pentru a te autentifica în contul tău My Orange. Dacă nu ai un cont, va trebui să îți creezi unul.
 3. Accesează secțiunea de servicii:
  • După autentificare, navighează la secțiunea de servicii sau opțiuni. Aici vei găsi toate serviciile active pe contul tău.
 4. Dezactivare mesagerie vocală:
  • Caută opțiunea pentru mesageria vocală și selectează dezactivarea acesteia. Urmează instrucțiunile pentru a finaliza procesul.

3. Dezactivarea mesageriei vocale prin contactarea serviciului clienți

Dacă preferi să primești asistență directă de la un operator, poți contacta serviciul clienți Orange pentru a dezactiva mesageria vocală. Iată cum poți face acest lucru:

 1. Formează numărul de telefon al serviciului clienți:
  • Din rețeaua Orange, poți forma 300 pentru a contacta un reprezentant. Dacă suni din alte rețele sau din străinătate, formează +40 374 300 300.
 2. Urmărește instrucțiunile automate:
  • Selectează opțiunile corespunzătoare pentru a ajunge la un operator. De obicei, va trebui să alegi opțiunea legată de gestionarea contului sau a serviciilor.
 3. Solicită dezactivarea mesageriei vocale:
  • Informează operatorul că dorești să dezactivezi mesageria vocală. Operatorul va verifica contul tău și va efectua modificările necesare.
 4. Confirmare:
  • Operatorul îți va confirma că mesageria vocală a fost dezactivată și îți va oferi detalii suplimentare dacă este necesar.

4. Metode alternative de dezactivare

Utilizarea site-ului web My Orange

Poți accesa contul tău My Orange și de pe site-ul oficial. Iată pașii:

 1. Accesează site-ul My Orange:
  • Vizitează myaccount.orange.ro.
 2. Autentificare:
  • Introdu numărul de telefon și parola pentru a te autentifica. Dacă nu ai un cont, creează unul urmând instrucțiunile de pe site.
 3. Gestionarea serviciilor:
  • După autentificare, navighează la secțiunea de servicii și dezactivează mesageria vocală, urmând aceiași pași ca și în aplicația My Orange.

Resetarea setărilor de redirecționare de apeluri

În funcție de modelul telefonului tău, poți accesa setările de redirecționare a apelurilor și le poți reseta manual:

 1. Accesează setările telefonului:
  • Mergi la „Settings” (Setări) și caută secțiunea „Calls” (Apeluri) sau „Phone” (Telefon).
 2. Redirecționare apeluri:
  • Caută opțiunea de redirecționare a apelurilor și dezactivează redirecționările către mesageria vocală.

Concluzie

Dezactivarea mesageriei vocale la Orange este un proces simplu și rapid, care poate fi realizat prin diferite metode, inclusiv utilizarea codurilor USSD, aplicației My Orange sau contactarea serviciului clienți. Alegerea metodei potrivite pentru tine depinde de preferințele tale și de accesibilitatea fiecărei opțiuni. Asigură-te că urmezi pașii corect pentru a dezactiva mesageria vocală și a evita primirea de mesaje nedorite.

You May Also Like

About the Author: Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *